Totcamí
Motor  /  Novetats 14/11/2020

SsangYong Rexton, com el bon vi

SsangYong actualitza el Rexton i el converteix en un cotxe més actual, atractiu i tecnològic

Ara Motor
2 min
SsangYong Rexton, com el bon vi

L’actual generació del Rexton, el 4x4 més gran de la marca coreana SsangYong, es va estrenar el 2017, tot just ara fa tres anys, però de cara a l’any vinent SsangYong ja prepara una actualització estètica i tecnològica del seu model actual, i que arribarà al mercat europeu a partir del març de 2021.

SsangYong Rexton

En primer lloc cal destacar que el Rexton manté el mateix bloc motor dièsel 2.2 de quatre cilindres però amb diversos ajustaments que li permeten millorar el rendiment (ara arriba als 202 CV i 440 NM de parell) i una nova caixa de canvis automàtica de vuit relacions de tipus shift by wire, és a dir, sense connexió física entre selector i caixa de canvis.

SsangYong Rexton

Però els grans canvis del Rexton són estètics i visibles a primer cop d’ull. Ara el Rexton es veu més elegant, més sofisticat i un punt més musculat gràcies als grups òptics led davanters, els nous para-xocs inferiors i la gran calandra central, que aporten una imatge més moderna. A la zona posterior, per la seva banda, el Rexton també inclou dues sortides o cues d’escapament decoratives (falses, no funcionals) i un redisseny de la signatura òptica amb fars de tecnologia led.

Interior SsangYong Rexton

Cal reconèixer que els canvis estètics afavoreixen el Rexton, que acosta el seu disseny al de dos pesos pesants del seu segment com els també coreans Hyundai Santa Fe i Kia Sorento, i que estan funcionant molt bé en els mercats asiàtic, americà i europeu.

SsangYong Rexton

Els interiors del Rexton també presenten canvis importants, com ara la nova pantalla central i el quadre d’instruments digital de 12,3 polzades associat a un nou volant, nous seients de tall ergonòmic ajustables electrònicament i ports USB a la part posterior del vehicle, que manté un maleter amb 785 L de capacitat, que arriba a 1.977 L en cas d’abatre les places posteriors.

Vista posterior SsangYong Rexton

SsangYong encara no ha anunciat els preus d’aquesta actualització estètica, mecànica i tecnològica del Rexton, un model que actualment es mou en una forquilla de preus que oscil·la entre els 27.500 i els 45.000 euros, en funció del sistema de tracció (davantera o total), el tipus de canvi (manual o automàtic) i el nivell d’equipament.

stats