Saló de París
Motor 29/09/2018

Smart presenta un prototip elèctric i descapotable

L’Smart Forease és un propotip que avança el futur elèctric de la marca de Daimler

Ara Motor
2 min
Smart presenta un prototip elèctric i descapotable

Smart presentarà el nou Forease al Saló de París que comença aquesta setmana a la capital francesa. El nou Forease és el prototip del futur de la marca i avança un nou llenguatge estètic i el canvi de paradigma de la filial de Daimler.

Smart forease

Basat en la plataforma d’un EQ ForTwo Cabrio, el nou prototip conceptual destaca pels nous elements estètics i tecnològics introduïts en el model com ara el dissent de la carrosseria i els nous seients de color verd, el disseny de les llandes o la disposició de la consola central.

Smart forease

A més, aquest Forease utilitza un cridaner sistema de proteccions per salvaguardar els ocupants del vehicle en cas d’impacte o que el cotxe fes voltes de campana, que conflueix sobre la carrosseria fins a integrar-se amb la nervadura central a la zona posterior amb un petit aleró que millora el coeficient aerodinàmic del vehicle.

Smart forease

Smart no ha publicat les xifres de consum elèctric i les prestacions del Forease, però el Forfour EQ que vam provar fa poc (el model del qual deriva, però de quatre places) arriba als 81 CV de potència amb una autonomia de 155 quilòmetres. Presumiblement en el futur Smart disposarà de motors més potents i sobretot de bateries més grans que permetin millorar l’autonomia real dels seus cotxes elèctrics.

stats