SUV elèctric
Motor  /  Novetats 12/04/2019

Renault City K-ZE, un SUV elèctric barat, de moment només a la Xina

La marca del rombe presenta el seu primer totcamí elèctric assequible destinat al mercat xinès, i que arribarà a Europa el 2020 o 2021

Ara Motor
1 min
Renault City K-ZE, un SUV elèctric barat, de moment només a la Xina

Renault presenta el flamant City K-ZE, un totcamí elèctric que utilitza la plataforma i les tecnologies estrenades en el Zoe per obtenir un sistema de propulsió totalment ecològic. De fet, fins i tot el nom, K-ZE, recorda fonèticament i gramaticalment el Zoe, ja a la venda a Europa de fa uns anys.

El City K-ZE, que es presenta oficialment al Saló de Xangai, és un SUV que manté el disseny del Captur amb uns quants detalls estètics futuristes que denoten la seva naturalesa elèctrica.

Renault City K-ZE

Aquest SUV elèctric tindrà una autonomia teòrica d'uns 250 quilòmetres (uns 190 quilòmetres en condicions de circulació urbana real) i disposarà d'un ampli ventall tecnològic i de seguretat que inclou càmera de visió posterior, sensors d'aparcament, navegador i sistema d'infoentreteniment R-Link a un preu que no superarà els 15.000 euros.

El City K-Ze es fabricarà a la Xina gràcies a una aliança entre Renault i el fabricant local Dongfeng Motor Company mitjançant una 'joint venture' anomenada e-GT New Energy i participada pels dos fabricants. Encara s'ha de veure si la versió de producció europea també serà fabricada a la Xina o en alguna de les plantes de Renault al Vell Continent.

stats