SUV de luxe
Motor Novetats 30/11/2017

Range Rover SVAutobiography, luxe i exclusivitat amb accent britànic

La marca britànica presenta la variant més exclusiva i luxosa del Range Rover que s'ha fabricat mai

Ara Motor
1 min
Range Rover SVAutobiography, luxe i exclusivitat amb accent britànic

El Range Rover SVAutobiography és la versió més luxosa del mític Range Rover, un dels cotxes britànics més importants de tots els temps. Aquesta edició presenta unes dimensions més grans que les versions convencionals gràcies a una extensió del xassís del vehicle anomenada Long Wheel Base i que permet un espai molt més gran per als ocupants del vehicle.

Així doncs, els ocupants de les places posteriors tindran fins a 1,2 m d’espai respecte a la primera filera, i uns seients inclinables especials amb funció de massatge amb efecte de pedres calentes, calefacció per al cap o extensors per als peus, en una clara mostra d’intencions que està pensat per gaudir-lo a les places posteriors.

Detall places posteriors

Els ocupants de les places posteriors disposaran també de dues pantalles de 10 polzades, connexió wifi i fins i tot una petita nevera per guardar-hi begudes fresques, entre altres comoditats dignes d'un cotxe d'aquest nivell.

Mecànicament el nou Range Rover SVAutobiography utilitzarà un sistema híbrid anomenat P400e, que marida un motor gasolina de 2 litres i 4 cilindres i un paquet de bateries d’ió de liti. A més, Range Rover ofereix un motor V8 que també es pot associar al propulsor elèctric per obtenir una potència total de 565 CV i una autonomia 100% elèctrica de 50 quilòmetres.

Això sí, els clients que vulguin aquest model hauran de pagar bastant, ja que Range Rover ven aquest SVAutobiography per un preu base de 224.000 euros, la factura del qual podria ser més elevada en funció dels desitjos dels clients.

stats