Novetats
Novetats 16/10/2018

Porsche Panamera GTS, 460 CV per un familiar amb ànima de 'nouonze'

La marca d’Stuttgart presenta les dues versions prestacionals del Panamera

Ara Motor
2 min
Porsche Panamera GTS, 460 CV per un familiar amb ànima de 'nouonze'

El Porsche Panamera ja disposa d’una variant GTS en les dues carrosseries del cotxe (sedan i familiar o ‘break’) amb un potent motor gasolina de vuit cilindres en V (o V8) que arriba als 460 CV de potència i 620 Nm de parell associat a una caixa de canvis automatitzada PDK de doble embragatge i vuit relacions. A més a més, el Panamera GTS té tracció integral de sèrie i no té prevista cap variant de tracció posterior o canvi manual.

Motor Porsche Panamera GTS

Els Panamera GTS utilitzen també un nou sistema de suspensió neumàtica adaptativa PASM amb amortidors de tres càmeres amb una alçada convenientment retallada en 10 mil·límetres respecte la versió normal per millorar l’estabilitat i coeficient aerodinàmic de les versions GTS. Opcionalment els clients podran escollir un eix posterior direccional, que millora l’agilitat i maniobrabilitat del vehicle.

Porsche Panamera Grand Sport GTS

Les variants GTS també inclouen alguns detalls estètics inclosos de sèrie en el paquet estètic ‘Sport Design’ i que inclou el frontal de color negre, motllures i elements enfosquits, llandes de 20 polzades, seients i quadre d’instruments entapissats amb Alcantara, diversos elements estètics d’alumini polit, volant amb lleves i calefacció, un nou ‘head-up display’ i diverses insercions amb el logo GTS als seients i compta-revolucions.

Quadre comandaments Porsche Panamera GTS

El nou Panamera GTS ja es pot reservar a qualsevol concessionari Porsche del país a un preu de 159.924 pel model sedan o de 163.182 euros que costarà la versió familiar anomenada Panamera GTS Sport Turismo.

stats