Esportiu descapotable
Motor  /  Novetats 12/01/2019

Porsche 911 Cabriolet: esportivitat a cel obert

Porsche presenta la variant descapotable del nou Nou Onze

Ara Motor
2 min
Porsche 911 Cabriolet: esportivitat a cel obert

Gairebé dos mesos després de presentar el nou 911 Porsche ha decidit ensenyar les versions Cabriolet o descapotables de la nova generació del llegendari esportiu alemany. El nou 911 Cabriolet ja es pot reservar en les variants de tracció posterior o a les quatre rodes, anomenades Carrera S o Carrera 4S, respectivament.

Porsche 911 Cabriolet

Mecànicament els dos models utilitzen el mateix bloc motor que el model cupè, és a dir, un motor 2.9 bòxer de gasolina de sis cilindres i que ofereix 450 CV de potència i 530 Nm de parell, amb un consum mitjà d’uns 9 litres cada 100 quilòmetres.

Porsche 911 Cabriolet

La variant descapotable utilitza una capota de lona que s’activa electrònicament i permet obrir o tancar el sostre del 911 Cabriolet en només 12 segons, sempre que el cotxe estigui aturat o circulant a una velocitat màxima de 50 km/h.

Porsche 911 Cabriolet

Aquesta variant descapotable també incorpora totes les novetats mecàniques, tecnològiques i estructurals de la nova generació del Nou Onze, com ara la suspensió específica esportiva PASM (Porsche Active Suspension Management), el nou sistema de tracció electrònica en ferm mullat ‘Wet Mode’, una xassís més rígid, una posada a punt més esportiva i un nou repartiment dels pesos que millora l’experiència dinàmica al volant de l’esportiu fabricat a Stuttgart.

Interior Porsche 911 Cabriolet

Tot i que ja es poden reservar les primeres unitats del 911 Cabriolet, arribaran al nostre mercat al març, i tindran un preu base de 154.395 euros pels Porsche 911 Carrera S Cabriolet de tracció posterior i de 163.355 euros pels Carrera 4S de tracció integral.

stats