Moto elèctrica
Motor  /  Novetats 10/03/2018

Peugeot presenta la seva moto elèctrica

El nou escúter elèctric de Peugeot arribarà aquest estiu al nostre mercat a un preu de 4.100 euros

Ara Motor
2 min
Peugeot presenta la seva moto elèctrica

El nou Peugeot 2.0 és un escúter elèctric molt lleuger –tota l'estructura és d'alumini– alimentat per una bateria de només 1,9 kW i amb uns 50 km reals d'autonomia.

Peugeot sap que l'autonomia d'aquesta moto elèctrica no és gaire elevada i per això ha ideat un sistema de bateries que es poden treure i canviar per unes de carregades en una operació molt senzilla de pocs segons. Les bateries, un cop tretes de la moto, pesen uns 14 kg i es poden recarregar en només tres hores i mitja en qualsevol endoll domèstic.

Detall bateria

Peugeot sap que la connectivitat amb els nous smartphones és un dels punts més importants dels nous escúters, i ha preparat un sistema que permet controlar remotament el ciclomotor mitjançant una aplicació del nostre telèfon mòbil.

Aquest sistema també està pensat per a un ús compartit, ideal per a empreses de repartiment o usuaris particulars, que podran saber sempre on és la moto i també l'estat de càrrega de les bateries i, si escau, reservar-ne l'ús a una hora determinada o fer pagaments. A més, la Peugeot 2.0 disposa d'una pantalla tàctil central de 7 polzades amb diverses opcions i funcions per controlar l'estat del vehicle.

Detall pantalla Peugeot 2.0

Per acabar, la Peugeot 2.0 té una capacitat de càrrega d'uns 70 L gràcies a un sistema que permet fixar un portacàrregues específic. Per als usuaris particulars o puntuals, la Peugeot 2.0 disposa de prou espai sota el seient per col·locar un casc integral i diversos objectes personals

stats