Bicicleta elèctrica
Motor Novetats 20/03/2019

Peugeot fabricarà bicicletes elèctriques

La marca francesa vol convertir-se en el referent europeu de la bicicleta elèctrica

Ara Motor
1 min
Peugeot fabricarà bicicletes elèctriques

Poca gent sap que Peugeot va començar la seva activitat industrial fa més de 200 anys i que porta fabricant bicicletes des del 1885, quan Armand Peugeot va fundar la divisió Peugeot Cycles, que des d’aleshores s'ha guanyat una important reputació en el món de la bicicleta.

Ara els francesos volen impulsar el segment de la bicicleta elèctrica amb vuit models nous que fabricarà gràcies a l’aliança amb la multinacional alemanya Bosch i la tecnologia Bosch PowerTube.

Les noves bicicletes elèctriques de Peugeot seran sis models de ‘trekking’ o MTB i dues de carretera que utilitzen la bateria Bosch 500 PowerTube i disposen d’un centre de gravetat rebaixat que en millora l’equilibri i l’agilitat.

Peugeot eR02 PowerTube

Els preus de les noves bicicletes elèctriques de Peugeot oscil·la entre els 4.199 euros que costa la bicicleta de carretera Peugeot eR02 PowerTube amb pinyó de 42 dents, enfocada a un ús esportiu o de competició, i els 3.199 que costarà la bicicleta de ‘trekking’ en la seva versió més bàsica, Peugeot eT01 D10 Touring PowerTube.

Més enllà dels preus i la nomenclatura de les noves ‘e-bikes’ de Peugeot, aquests models presenten un nou sistema d’extracció de la bateria per la part superior de la bicicleta que permet esquivar la part més bruta de les bicicletes i protegir les bateries de liti.

stats