Totterrenys
Motor Novetats 26/04/2019

El Pajero es jubila al Japó

El mític totterreny de Mitsubishi s’acomiada del seu mercat natal amb una ‘Final Edition’ limitada a 700 unitats

Ara Motor
2 min
El Pajero es jubila al Japó

El Mitsubishi Pajero –per motius comercials també anomenat Montero a l’estat espanyol- és un dels millors totterrenys mai fabricats, però el seu cicle en el mercat sembla tocar la seva fi. Des del llançament de l’actual generació l’any 2006 Mitsubishi pràcticament no ha modificat ni actualitzat el seu 4x4 i el model, vigent però ja veterà, comença a retirar-se d’alguns mercats.

Pajero Final Edition

De fet Mitsubishi va matricula menys de 1.000 unitats del Pajero al Japó durant tot 2018, ja que el públic del seu país es decanta per models més moderns i menys contaminants com l’Outlander PHEV que vam provar ara fa uns mesos.

La darrera edició especial limitada del Pajero al Japó, anomenada ‘Final Edition’, serà un comiat a l’alçada d’un model que ha estat vigent al mercat nipó des de l’any 1982. Mitsubishi equiparà aquesta edició final amb un motor dièsel 3.2 DiD de 190 CV i 441 Nm de parell associat a una caixa de canvis manual de cinc relacions i un sistema de tracció integral amb reductora i bloqueig de diferencial de les rodes posteriors.

Interior Pajero Final Edition

A més a més cadascuna de les 700 unitats ‘Final Edition’ disposaran dels acabats més alts de la gamma, anomenats Kaiteki, i que inclouen una pantalla tàctil central de set polzades, sostre solar, seients de cuir o ajustaments elèctrics dels seients davanters, entre altres.

El preu de venda d’aquesta edició final és d’uns 36.500 euros, i Mitsubishi ja anunciat que el mes d’agost tancarà definitivament la producció d’aquest model pel mercat japonès.

stats