Novetats
Motor  /  Novetats 29/05/2019

Opel Zafira Life O-Team: la furgoneta que voldran tots els nens de 40 anys

Opel presenta una versió especial de la Zafira Life que vol retre homenatge a la furgoneta de l’'El equipo A', la mítica sèrie d’acció dels anys 80

Ara Motor
2 min
Opel Zafira Life O-Team: la furgoneta que voldran tots els nens de 40 anys

Opel ha preparat una sorpresa majúscula als aficionats que es congreguen aquesta setmana al festival d’Oschersleben, a Alemanya, i que acull els entusiastes de la marca del llamp i alguns dels models més especials de la marca. En aquest context Opel ha volgut sorprendre i premiar el seus fans amb la Zafira Life O-Team, un model inspirat en la furgoneta de la mítica sèrie d’acció ‘El equipo A’, tot un referent televisiu per als infants que van néixer a la dècada del 1980.

Opel Zafira Life O-Team

La Zafira Life O-Team l'ha posat a punt el departament esportiu OPC i destaca per una pintura cridanera que combina el blanc, el blau i el groc amb unes llandes específiques BBS de 20 polzades i un enorme aleró que evoquen el model que vol copiar.

Mecànicament la Zafrica Life O-Team utilitza un modest propulsor dièsel 2.0 de 177 CV i 400 Nm de parell associat a un canvi automàtic de vuit relacions, però OPC n’ha millorat l’experiència acústica i a l’interior del cotxe ha instal·lat moduladors que imiten el so d’un motor gasolina de vuit cilindres en V com el del model original de la sèrie d’acció nord-americana.

Interior Opel Zafira Life O-Team

Els interiors d’aquesta Zafira Life O-Team mantenen l’aposta cromàtica de la carrosseria i incorpora el mateix disseny que la versió GSi de l’Insignia, que inclou seients de tall esportiu amb entapissats de cuir i Alcantara.

OPC també ha modificat l’alçada de la furgoneta gràcies a un sistema de suspensió neumàtica, ha instal·lat uns nous frens de disc de 380 mm de diàmetre que milloren la seguretat i la capacitat de frenada i ha col·locat uns neumàtics Michelin Cup 2 d’alt rendiment.

stats