Novetats
Motor  /  Novetats 07/08/2018

Opel estrena nova cara amb el GT X Experimental

Els de Rüsselsheim mostren com serà el disseny del nou frontal dels Opel

Ara Motor
1 min
Opel estrena nova cara amb el GT X Experimental

Un any després de l’absorció d’Opel per part de la francesa PSA (Peugeot-Citroën), la marca alemanya mostra símptomes de vitalitat. Després d’assolir números verds en el seu exercici fiscal després d’anys de pèrdues (Opel va presentar un benefici net de 502 milions d’euros durant el 2017), ara prepara una important novetat de cara a final d'any.

Opel presentarà abans d’acabar el 2018 el nou GT X Experimental, un prototip que mostrarà les línies de disseny dels models Opel del futur i que –segons podem deduir pel seu disseny– serà un cotxe totalment elèctric caracteritzat per una calandra molt estilitzada i sense entrades d’aire, ja que no necessitarà refrigerar cap motor de combustió.

Detall frontal

Els grups òptics del nou GT X Experimental també gaudeixen d’un disseny agressiu i ben perfilat, amb presència de la tecnologia led, inspirats en la visera d’un casc de motocicleta, cosa que li ha servit per ser batejat amb el nom de Vizor.

Segons apunta la mateixa companyia, el frontal del GT X Experimental disposarà de sensors i càmeres, cosa que anuncia diversos sistemes d’ajuda en la conducció i inicia el camí de la conducció plenament autònoma.

stats