Cotxes elèctrics
Motor Novetats 24/07/2019

L’Opel Corsa elèctric costarà 30.000 euros

La variant elèctrica del Corsa valdrà gairebé el doble del que costen les versions dièsel i gasolina

Ara Motor
2 min
L’Opel Corsa elèctric costarà 30.000 euros

Opel ja ha presentat oficialment el nou Corsa-e, la versió totalment elèctrica del seu popular utilitari. El nou Corsa-e es continuarà fabricant a la planta saragossana de Figueruelas, disposa d'uns 136 CV de potència, un parell de 260 Nm i una autonomia d'ús real superior als 300 quilòmetres gràcies a les seves bateries de 50 kWh.

Aquest elèctric té un sistema de càrrega que permet recuperar el 80% de la capacitat de la seva bateria en només mitja hora en un punt de càrrega ràpida, i promet una acceleració sorprenent, ja que la seva fitxa tècnica anuncia que és capaç d’accelerar de 0 a 100 en només 8,1 segons.

Opel Corsa-e 2

El nou Corsa-e té tres modes de conducció que modifiquen l’entrega de potència del motor, en funció de si busquem allargar-ne l’autonomia o obtenir rendiment immediat. Així doncs, el mode Eco beneficia l’autonomia i limita la potència del motor, el mode Sport prioritza l’entrega de potència del motor i el mode Normal és el més equilibrat de tots tres.

Pel que fa a la seva càrrega tecnològica, el nou Corsa-e disposa d’un sistema d’il·luminació adaptativa Intellilux led, i altres ajudes com el reconeixement de senyals de trànsit, control adaptatiu de la velocitat i assistent lateral i posterior, entre d'altres.

Interior Opel Corsa-e

De sèrie el nou Corsa-e té un navegador de set polzades, però opcionalment pot disposar del sistema Navi Pro amb navegador de deu polzades i millor resolució, informació del trànsit en temps real i la possibilitat de fer trucades automàtiques d’emergència en cas d’accident.

Ara bé, el Corsa-e més barat tindrà un preu de 29.900 euros, mentre que les versions més equipades costaran 33.600 euros, un preu una mica elevat, sobretot si el comparem amb el preu del nou Corsa amb motor gasolina o dièsel, que costa entre 15.000 i 17.000 euros amb potència i equipament similar.

stats