Cotxe elèctric

El nou Mini descapotable serà elèctric

La marca anglesa confirma que el futur de la versió Cabrio o descapotable passa per esdevenir un model de zero emissions al 2025

1 min
Mini Cabri Cooper S

El Mini Cabrio o descapotable és una de les versions més desitjades i valorades del mític vehicle utilitari anglès, des de ja fa anys sota el control de BMW. Després del llançament del primer Mini elèctric ara fa alguns mesos, la marca ha confirmat que la versió Cabrio o descapotable passarà a ser totalment elèctrica el 2025.

Aquest nou Mini Cabrio elèctric, que de moment té el nom encara no oficial de Mini Cabrio EV, serà un producte sobretot enfocat al públic juvenil i urbà, que acapara si fa no fa la major part de les vendes de la versió descapotable i que encaixa amb la filosofia de zero emissions que vol implementar el fabricant anglès.

De fet, Mini té previst en el seu full de ruta presentar l'últim model amb motor tèrmic el 2025, i que a partir d’aleshores tota la seva gamma de productes passi a ser electrificada mitjançant mecàniques híbrides endollables o bé del tot elèctriques, com passarà amb aquesta versió Cabrio.

L’actual Mini elèctric, anomenat Mini Cooper SE, ja fa alguns mesos que ha arribat al mercat i fa servir una bateria de 32,6 kWh de capacitat que li permet presentar una autonomia de 234 quilòmetres en cicle WTLP, una xifra que presumiblement serà superada pels nous models elèctrics en què ja treballa.

stats