Novetats
Motor Novetats 12/09/2018

El nou Honda HR-V renuncia al dièsel

Honda presenta les actualitzacions del seu totcamí urbà, que arribarà al mercat al mes d’octubre

Ara Motor
1 min
El nou Honda HR-V renuncia al dièsel

Honda actualitza el seu SUV petit, l’HR-V, i ho fa amb alguns retocs estètics, un equipament més tecnològic i la renúncia als motors dièsel. De fet, el nou HR-V només disposa d'un motor gasolina 1.5 V-TEC de 130 CV i 155 Nm de parell associat a un esquema de tracció davantera 4x2.

L'Honda HR-V no tindrà motors dièsel

El nou HR-V disposa de quatre nivells d’equipament anomenats Confort, Elegance, Navi i Executive. Les versions Navi i Executive es poden associar a un canvi automàtic de tipus CVT o un canvi manual de sis relacions, mentre que les versions bàsiques només disposaran de l’opció de canvi manual.

Els preus del nou HR-V es mouen entre els 22.350 euros de la versió Confort i els 29.950 € que costa l’acabat Executive, que, això sí, inclou equipament com el sistema d’arrencada sense clau, fars led, sostre solar, entapissats mixtos de cuir i pell i llandes de 17 polzades. Altres nivells intermedis ja disposen de sèrie de càmera de visió posterior i un sistema multimèdia amb navegador Garmin.

Nou Honda HR-V

Per acabar amb les novetats del totcamí japonès, el nou HR-V inclou vuit colors per a la seva carrosseria, entre els quals destaquen un nou color blau metàl·lic anomenat Midnight Blue Beam i un de blanc anomenat Platinium White.

stats