Esportius
Motor 22/11/2018

Nou Audi R8: encara més potent

Els d’Ingolstadt actualitzaran el seu esportiu estrella el 2019

Ara Motor
2 min
Nou Audi R8: encara més potent

L'Audi R8 és el vaixell insígnia de la marca alemanya, una mostra del seu ‘savoir faire’ que actua com a autèntic far i halo de la marca. Conscients de la importància de la imatge del seu esportiu estrella, Audi actualitzarà lleugerament l’estètica i la mecànica de l'R8 de cara als anys vinents.

Nou Audi R8

D’entrada, el seu potent motor atmosfèric de deu cilindres en V (o V10, si ho preferiu) provinent de Lamborghini millorarà el seu rendiment entre 10 i 30 CV en funció del model i versió seleccionat.

Llandes forjades de 20 polzades, disc perforat i pinces carbonoceràmiques

El nou R8 disposarà de frens carbonoceràmics, una nova barra de torsió davantera de fibra de carboni i alumini i llandes forjades de 19 o 20 polzades. En l’apartat estètic aquest R8 disposa d’un nou frontal amb una calandra més gran, noves entrades d’aire i un nou disseny de les cues d’escapament, que ara passen a ser rodones. A més, els clients disposen de dos nous colors de la carrosseria, anomenats Kemora Gray i Ascari Blue.

Detall noves cues escapament

Les millores del nou R8 també inclouen diverses solucions de competició heretades dels cotxes de carreres oficials R8 LMS GT3 i R8 LM5 GT4 amb els quals comparteix més del 50% dels elements tecnològics, mecànics i de seguretat, segons afirma la companyia.

Quadre comandaments R8

A més a més, el nou R8 millorarà l’arquitectura de les suspensions i la gestió de la direcció per obtenir un cotxe encara més viu, dur, reactiu i directe, mantenint el sistema Quattro (Audi vol que el cotxe sigui el màxim d’eficaç, segur i fàcil de conduir) i incorpora tres nous perfils de conducció anomenats ‘sec’, ‘humit’ o ‘neu’, que optimitzen la resposta del supercotxe en qualsevol d’aquestes condicions meteorològiques.

stats