Saló de nova york
Novetats 19/04/2019

Nissan 370Z 50th Anniversary, celebrant mig segle d’història

Nissan presenta una edició limitada que celebra el mig segle de vida dels models Z de la marca japonesa

Ara Motor
2 min
Nissan 370Z 50th Anniversary, celebrant mig segle d’història

El Nissan 370Z 50th Anniversary és la gran novetat de la marca japonesa al Saló de Nova York, que obre les portes aquesta setmana a la ciutat nord-americana. Aquest 370Z 50th Anniversary no és més que una edició estètica que vol homenatjar el mític Datsun 240Z, aparegut per primer cop ara fa 50 anys i que va ser tot un èxit al mercat nord-americà.

Nissan 370Z 50th Anniversary

La saga Z de Nissan celebra així el seu primer mig segle de vida amb una edició estètica que no suposa cap gran millora mecànica d’un producte ja veterà però que segueix enamorant els apassionats dels esportius japonesos encara ara. Així doncs, el 370Z manté el motor de sis cilindres en V atmosfèric que arriba als 328 CV de potència i que es podrà associar a un canvi manual de sis relacions o un d'automàtic de set velocitats.

370Z 50th Anniversary

Els clients del Nissan 370Z 50th Anniversary poden escollir entre dues opcions cromàtiques, una que combina el blanc i diverses franges de color vermell i una segona carrosseria de color platejat amb alguns detalls estètics de color negre. A més a més aquest model incorporarà diverses insercions amb el logo ‘50th Anniversary’, unes llandes específiques de 19 polzades i uns interiors amb alguns detalls específics en els entapissats i plaques commemoratives del mig segle d’història de la sèrie Z de Nissan.

Detall entapissat 370Z 50th Anniversary

Nissan no ha fet públic encara el preu final del 370Z 50th Anniversary ni quantes unitats reserva per al mercat europeu, tot i que en principi ja es podrà reservar als Estats Units a finals d’aquest mateix mes. Les primeres unitats es començaran a entregar el 2020.

stats