Novetats Cotxes
Motor Novetats 19/04/2017

Mercedes Classe A Sedan, l'estrella vol rejovenir-se

La marca alemanya presenta el prototip que anunci la nova fisonomia de la seva Classe A

Ara Motor
1 min
Mercedes Classe A Sedan, l'estrella vol rejovenir-se

Mercedes-Benz vol seguir creixent i consolidar-se com el primer fabricant de vehicles "premium" del planeta, condició que va assolir per primer cop el passat 2016.

El Classe A Sedan és una berlina clàssica de tres volums sobre la plataforma d'un model compacte el segment C. De fet el prototip arriba als 4'5 metres de llarg, 1'8 d'ample i 1'4 d'alt, i manté una estètica cupè molt esportiva i juvenil que vol conquerir nous clients a la marca.

La Classe A Sedan és una berlina de tres volums

Estèticament el prototip presentat a Xangai es caracteritza per uns grups òptics afilats, una calandra prominent, nervadures laterals molt marcades i un capó allargat que aporta esportivitat i disseny al model. A més les llandes de vint polzades i els detalls cromats de les manetes de les portes fan el conjunt encara més exclusiu i innovador.

Classe A Sedan

El Classe A Sedan conviurà amb l'extensa oferta que Mercedes acumula a la Classe A, i que consisteix en els models CLA, CLA Shooting Brake, el SUV GLA i els compactes Classe A i Classe B. El nou prototip compartirà plataforma de tracció davantera i motor transversal amb tot ells.

stats