Nou SUV
Motor 17/04/2019

Mercedes-Benz GLB Concept, el nou 4x4 alemany

La marca de Baden-Württemberg mostra com serà el seu nou totterreny

Ara Motor
2 min
Mercedes-Benz GLB Concept, el nou 4x4 alemany

En plena febre de SUV, ‘crossover’ i totcamins urbans diversos, Mercedes-Benz ha decidit apostar per presentar un prototip al Saló de Xangai que aposta per un disseny realment totterreny i 4x4 més enllà de les modes estètiques del moment.

Mercedes-Benz GLB Concept

Aquest prototip de 4,63 metres de llarg presenta una imatge poderosa i musculada en què destaca la ja icònica calandra de la marca alemanya associada a dos fars davanters amb tecnologia led i unes proteccions de baixos molt marcades que emfatitzen la seva personalitat.

Mercedes-Benz GLB Concept

Tot i que la seva imatge lateral i posterior no és excessivament barroca (no mostra gaires nervadures i angles), el fet de presentar uns neumàtics de contacte totterreny fa que el GLB es mostri encara més rude del que serà la versió definitiva de producció.

Interior Mercedes-Benz GLB Concept

Els interiors del GLB Concept mantenen un disseny distingit i elegant, que segueix la línia d’estil ja iniciada per la marca amb els seus últims models. Aquest prototip utilitza el nou sistema multimèdia MBUX i es gestiona mitjançant una gran pantalla central de 10,25 polzades.

Mercedes-Benz GLB Concept

Pel que fa a la mecànica la marca alemanya només ha mostrat un motor de gasolina 2.0 turbo que genera 224 CV de potència associat a un canvi automàtic de vuit relacions i un esquema de tracció integral 4Matic. Tot i que Mercedes-Benz l’ha presentat a la Xina, aquest serà un model global, i Mercedes-Benz presentarà una versió més propera a la de producció durant el Saló de Frankfurt del mes de setembre vinent, i la seva fabricació definitiva no començarà abans del 2020.

stats