Saló de Pequín
Motor 24/04/2018

Mercedes-Benz Classe A L, la nova berlina de l'estrella

Els alemanys presenten una versió sedan de la Classe A per al mercat xinès

Ara Motor
2 min
Mercedes-Benz, Classe A L, la nova berlina de l'estrella

La Xina és un mercat molt atractiu per als fabricants europeus, que no volen perdre pes específic al gegant asiàtic. Ara bé, qualsevol fabricant europeu necessita associar-se i compartir tecnologies amb un fabricant local, en un moviment proteccionista del govern xinès. De fet, Mercedes-Benz va vendre gairebé mig milió de cotxes a la Xina només l'any passat.

Classe A L

L'alemanya Mercedes-Benz, associada amb l'empresa local BAIC Motor, fabricarà un model específic per al mercat del gegant asiàtic derivat de la nova Classe A amb un intereix o distància entre els eixos sis centímetres més llarg que la que el fabricant utilitza en el seu model 'hatchback' o compacte al Vell Continent. El maleter també creix fins als 420 litres de capacitat.

Classe A L

La nova Classe A L tindrà diversos colors i acabats específics per al mercat xinès, com ara un cridaner color or rosa molt popular a Àsia que poc triomfaria a Europa, o el nou sistema d'infoentreteniment de la Classe A, que inclou un navegador de realitat augmentada, reconeixement de veu i diverses pantalles flotants dins l'habitacle.

Interior Classe A L

Per acabar, aquesta nova Classe A L disposarà d'un motor de gasolina de quatre cilindres que oferirà potències de 136 o 163 CV, associat a un canvi automàtic de set relacions i doble embragatge. Més endavant l'oferta mecànica s'ampliarà amb l'arribada d'un segon motor de gasolina amb una potència de 190 CV. En tots els casos els Classe A L només disposaran d'un sistema de tracció davantera. Tampoc està previst que Mercedes-Benz comercialitzi aquest cotxe fora de la Xina.

stats