Totterreny luxe
Motor Novetats 08/09/2017

Mercedes-AMG G Exclusive Edition, el totterreny més car del món

Mercedes prepara la versió més extrema i luxosa de l’eterna Classe G

Ara Motor
1 min
Mercedes-AMG G Exclusive Edition, el totterreny més car del món

Porta 40 anys vigent al mercat, però a la Classe G de Mercedes el temps sembla jugar-li a favor. De fet en tots aquests anys ja hi ha hagut diverses versions potents i luxoses signades per AMG –com ara les actuals G 63 i G 65- però en aquesta ocasió Mercedes vol anar més enllà amb el nou Mercedes-AMG G Exclusive Edition.

D’entrada aquesta edició limitada i exclusiva preparada per al Saló de Frankfurt incorpora un nou color anomenat Monza Magno Grey, acompanyat de diversos elements acabats d'alumini i unes espectaculars llandes negres de 21 polzades.

Pel que fa als interiors, aquesta edició exclusiva incorpora entapissats de cuir de dos colors als seients, acabats de la consola central i panells de les portes, diverses insercions de fibra de carboni i cinturons de seguretat de color vermell.

Interiors Classe G

Mecànicament aquesta edició especial manté el motor V8 de 571 CV que impulsa el G 63 i el monstruós V12 de 630 CV de la versió G 65 per moure els més de 2.500 kg que pesa aquest autèntic dinosaure alemany.

El Mercedes-AMG G Exclusive Edition tindrà un preu de 163.125 euros en la versió G 63 i arribarà fins als 387.635 euros en el cas del G 65, un preu estratosfèric que converteix aquest model en el totterreny més car del món.

stats