Hipercotxes
Motor Novetats 26/11/2019

Lamborghini Lambo V12 Vision Gran Turismo, un cotxe de fantasia

La marca de Sant’Agata Bolognese presenta el seu prototip de superesportiu en format digital per a la PlayStation 4

Ara Motor
2 min
Lamborghini  Lambo V12 Vision Gran Turismo, un cotxe de fantasia

Lamborghini prendrà part en el simulador de conducció Gran Turismo Sport de la PlayStation 4 amb un espectacular prototip anomenat Lambo V12 Vision Gran Turismo, que vol mostrar com entenen l’evolució del disseny dels hypercars o supercotxes en la marca italiana.

Lambo V12 Vision Gran Turismo

Tot i que Lamborghini ha presentat el seu Lambo V12 Vision Gran Turismo en un format real, el model no serà mai un cotxe de producció real i només es podrà conduir virtualment en el popular videojoc de la PlayStation 4, hereu d’una saga de jocs amb milions de seguidors a tot el món.

Lambo V12 Vision Gran Turismo

El Lambo V12 Vision Gran Turismo és un cotxe espectacular, dissenyat pel departament Centro Stile de Lamborghini al seu quarter general de Sant’Agata Bolognese, al cor d’Itàlia. El resultat és un cotxe fascinant a mig camí d’un bòlid de competició i els dissenys de fantasia que caracteritzen la marca italiana.

Lambo V12 Vision Gran Turismo

L’accés a l’habitacle del Lambo V12 Vision Gran Turismo es fa per la part davantera del cotxe, tal com si fos un caça a reacció. A més, tots els controls del cotxe s’integren en el seu volant i les diferents informacions que es configurin es projecten directament sobre el parabrisa.

Interior Lambo V12 Vision Gran Turismo

Mecànicament el Lambo V12 Vision Gran Turismo utilitza un sistema de propulsió híbrid heretat del Sián que marida un motor V12 atmosfèric de 819 CV amb un petit motor elèctric integrat a la caixa de canvis que suma 34 CV alimentat per un supercondensador més potent i lleuger que les bateries de liti, que permeten que aquest cotxe de fantasia acceleri de 0 a 100 en 2,8 segons i arribi a una velocitat punta de 350 km/h.

Desgraciadament mai veurem el Lambo V12 Vision Gran Turismo, tot i que si apareix algun client disposat a pagar el preu que en demani la marca no és impossible que Lamborghini fabriqui un one-off o unitat única d’aquest fantàstic prototip.

stats