Indústria
Motor Novetats 13/03/2020

Lamborghini s’atura pel coronavirus

Els de Sant’Agata Bolognese anuncien que tanquen fàbriques i oficines fins al 25 de març

Ara Motor
1 min
Lamborghini s’atura pel coronavirus

Lamborghini ha anunciat que aturarà la seva activitat productiva i administrativa durant les dues pròximes setmanes per intentar limitar i minimitzar el gran impacte del coronavirus i la seva expansió, que ja ha esdevingut pandèmica.

Mitjançant un comunicat enviat per correu electrònic, la marca italiana ha anunciat que tanca la seva fàbrica i les oficines de Sant’Agata Bolognese, a l’Emilia-Romanya, al nord d’Itàlia, fins al 25 de març.

El CEO de la companyia, l’italià Stefano Domenicali, assegura al comunicat que “la mesura és un acte de responsabilitat social en un context d’una situació extraordinària”, i malgrat que el comunicat anuncia un retorn el dia 25 de març, Domenicali apunta que “supervisarà la situació per reaccionar ràpidament i reiniciar l’activitat en el moment adequat”, cosa que obre la porta a un allargament de l’aturada si la situació no millora al país transalpí.

De fet, Itàlia ja està en una situació d’aturada tècnica després que el primer ministre, Giuseppe Conte, anunciés dimecres passat el tancament de totes les botigues i comerços del país i que les fàbriques que ho desitgessin podrien continuar la seva activitat productiva prenent les precaucions adients.

El tancament de Lamborghini és el primer d’una marca del grup Volkswagen, i podria ser un avançament de futures mesures similars del grup VAG a les seves fàbriques europees. Convé recordar que la fàbrica de Seat (filial de Volkswagen) a Martorell i la planta de Volkswagen a Landaben veuran retallada la seva activitat industrial a causa de la davallada de la demanda causada per la crisi del coronavirus.

stats