Novetats
Motor 31/08/2018

Jeep Wrangler Moab Edition, un 4x4 de la vella escola

Jeep presenta la primera edició especial del nou Wrangler, anomenada Moab Edition

Ara Motor
1 min
Jeep Wrangler Moab Edition, un 4x4 de la vella escola

El Moab Edition és una edició especial preparada per Jeep basada en la base del Wrangler Sahara i que vol portar encara més enllà aquest totterreny nord-americà. De fet, incorpora de sèrie unes exclusives llandes de 17 polzades i neumàtics totterreny, para-xocs d’acer i grups òptics amb llums led.

Jeep Wrangler Moab Edition

Mecànicament aquesta edició especial utilitzarà un nou motor de gasolina de quatre cilindres turbo que oferirà 272 CV o el ja conegut motor dièsel 2.2 de 200 CV de potència, especialment pensat per al mercat europeu, sempre associat a canvi automàtic i sistema de tracció integral amb reductora i diferencial autoblocant mecànic de desplaçament limitat.

Interiors del Jeep Wrangler Moab Edition

Tecnològicament aquesta edició especial del Wrangler inclou entapissats de cuir, calefacció al volant i als seients, ràdio i altaveus signats per Alpine i un sistema multimèdia Uconnect amb pantalla tàctil de 8,4 polzades amb navegador integrat.

Detall fars, capó i calandra del Jeep Wrangler Moab Edition

El Jeep Wrangler Moab Edition arribarà al nostre mercat al llarg del 2019, i, tot i que la marca encara no ha fet públic el seu preu, cal esperar que se situarà en una forquilla entre els 45.000 i els 50.000 euros per als models més bàsics.

stats