SUV híbrid
Motor Novetats 19/10/2018

Jeep fabricarà una versió híbrida endollable del Renegade

La marca nord-americana anuncia una variant ecològica del seu petit totterreny

Ara Motor
1 min
Jeep fabricarà una versió híbrida endollable del Renegade

Ja és oficial: Jeep disposarà d’una variant híbrida endollable (PHEV) el 2020, tot just un any després que arribi la nova generació del petit SUV americà, prevista de cara a l’any vinent. Aquest nou cotxe serà una de les poques opcions de totcamins petits híbrids endollables i plantarà cara al MINI Countryman, fins ara la gran opció ecològica del segment.

Aquesta variant ecològica del Renegade s’orientarà a un ús més aviat urbà (la majoria dels clients del Renegade viuen en ciutats grans i mitjanes) i probablement anirà associada a un motor de gasolina de tres o quatre cilindres.

Aquesta variant electrificada del Renegade es fabricarà a la planta italiana de Melfi, que ja ha rebut una inversió de 200 milions d’euros per adequar les seves instal·lacions a les necessitats del nou model de Jeep. Convé recordar que en aquesta planta Fiat també hi fabrica el 500X, model que comparteix plataforma, motors, tecnologia i gairebé tots els elements modulars amb el Renegade.

Un altre dels grans interrogants que planteja aquesta variant híbrida endollable o PHEV és saber si la marca aprofitarà per dotar aquesta versió ecològica d’un sistema de tracció total permanent, i saber quants quilòmetres d’autonomia totalment elèctrica tindrà el futur Renegade híbrid endollable.

stats