Motor Novetats 15/11/2016

Jaguar presenta el seu primer cotxe elèctric

Jaguar presenta l'I-PACE, el primer vehicle elèctric de la seva història

Ara Motor
2 min
I-PACE

Jaguar ha presentat avui el prototip del Jaguar I-PACE , el que serà el primer vehicle elèctric de la marca britànica. El model de producció definitiu es presentarà al llarg de 2017 i durant el primer semestre de 2018 arribarà als concessionaris.

I-PACE

Estèticament, l’I-PACE desprèn el segell inconfusible del dissenyador escocès Ian Collum, director de disseny de la marca britànica. El nou I-PACE farà 4’6 metres de llarg i disposarà d’un interior ampli gràcies a l’absència de motor tèrmic i els elements mecànics associats. Així dncs, oferirà un maleter de 530 litres de capacitat i un segon maleter a la part davantera amb una capacitat de 28 litres.

I-PACE

Els interiors del nou I-PACE disposarà d’una pantalla tàctil TFT de dotze polsades presidint la consola central, acompanyada d’una segona pantalla tàctil de 5’5 polsades, sistema “Head-up Display” de colors, accés WiFi i un sistema d’infoentreteniment connectable als smartphones que permeten alguns controls remots del vehicle.

Interiors I-PACE

Pel que fa a l’apartat mecànic, el nou I-PACE disposarà de dos motors elèctrics i una plataforma de tracció integral – Jaguar posiciona un motor elèctric a sobre de cada eix- i arribarà a una potència combinada de 400 cavalls, un parell de 700 Nm i una autonomia real de més de 350 quilòmetres. Gràcies a aquestes xifres, el nou I-PACE accelera de 0 a 100 en menys de quatre segons.

Plataforma elèctrica de l'I-PACE

A més, les bateries -desenvolupades a partir de l’experiència de Jaguar a la Fórmula E- disposen d’un sistema de refrigeració líquida i es poden recarregar al 80% de la seva capacitat en només 90 minuts.

stats