Saló de París
Ara Motor

i30 Fastback N, un cupè de somni

Hyundai presenta la variant N del seu Fastback

i30 Fastback N, un cupè d'ensomni / HYUNDAI Zoom

Tot i que encara no l'hem pogut provar, molts de vosaltres ens heu comentat més d'una vegada que el nou i30 N és una autèntica meravella, un producte gairebé rodó capaç de fer front als León Cupra, Focus ST o Golf GTI sense despentinar-se, a un preu inferior a tots ells.

i30 Fastback N Zoom

i30 Fastback N / Hyundai

Ara li toca el torn a la variant Fastback que presenta a París el nou i30 Fastback N, amb el mateix motor gasolina 2.0 turbo de quatre cilindres que ofereix 275 CV de potència i 353 Nm de parell associat a un canvi manual de sis relacions i plataforma de tracció davantera.

i30 Fastback N Zoom

i30 Fastback N / Hyundai

Quan ara fa uns mesos vam provar l'i30 Fastback de 140 CV ja vam quedar sorpresos per l'agilitat i eficàcia del model i el seu tacte esportiu gràcies a la suspensió endurida i a una direcció efectiva i comunicativa poc habitual en el segment.

En alguns mercats també n'hi haurà una versió una mica menys potent de 250 CV per omplir la demanda d'aquells conductors que no necessitin un model tan radical per fer-lo servir diàriament.

Ens imaginem que la variant esportiva emfatitzarà totes les virtuts del Fastback convencional gràcies al sistema N Grin Control, que permet cinc modes diferents de conducció. El conductor pot escollir entre els modes Eco, Normal, Sport, N i N Custom (personalitzable) per obtenir experiències de conducció diferents en un mateix cotxe.

Interior i30 Fastback N Zoom

Interior i30 Fastback N / Hyundai

A més a més, el nou i30 Fastback N segueix oferint la mateixa practicitat dels seus 450 litres de capacitat al maleter, el gran argument del cotxe coreà enfront els rivals europeus. L'altre gran punt fort de l'i30 Fastback N és la seva estètica trencadora i disruptiva sense caure en barroquismes innecessaris. Amb tot, és una aparença que de ben segur cridarà l'atenció dels conductors més joves.

Tot i que encara no en sabem el preu definitiu, l'i30 Fastback N costarà una mica més dels 35.000 euros que costa l'i30 N (descomptes promocionals al marge) al nostre país.