Saló de Pequín
Motor 26/04/2018

Hyundai Lafesta, alegria coreana

Hyundai presenta un model esportiu dedicat exclusivament al mercat xinès

Ara Motor
1 min
Hyundai LAFESTA, alegria coreana

Ens encantaria poder comprar un Hyundai Lafesta, però ens en quedarem amb les ganes: Hyundai només comercialitzarà aquest esportiu de tall cupè al mercat xinès. Ara bé, el seu nom provocarà alguns somriures entre els parlants de llengües llatines com el català o l’italià.

El Lafesta estrena un nou llenguatge estètic –que recorda una mica el que Mazda utilitza en els seus sedans i esportius– en un clar gest d’intentar apropar el seu producte a un públic més jove, mentre la seva filial de luxe, Genesis, s’encarrega del segment amb més poder adquisitiu del mercat. De fet, la marca coreana ha enfocat el seu públic objectiu als nascuts entre els anys 80 i 90.

Lafesta

Amb el nom de Lafesta Hyundai no ha volgut amagar reminiscències italianes i llatines, en un clar gest d’evocar la bellesa i sensualitat dels millors esportius italians de tots els temps. I és que el Lafesta també tindrà prestacions esportives gràcies al seu propulsor gasolina 1.6 GDi turbo que oferirà una potència superior als 177 CV i anirà associat a una caixa de canvis automàtica de set relacions i doble embragatge.

stats