Motor Novetats 19/05/2022

Honda ZR-V, recepta japonesa al gust europeu

La marca nipona confirma que comercialitzarà un nou model totcamí per fer front a l’hegemonia del Nissan Qashqai

1 min
honda zr v 2023

Honda tindrà un tercer SUV que complementarà l’oferta dels actuals HR-V i CR-V i que arribarà al mercat l’any vinent. Aquest nou model, que s’anomenarà ZR-V i es posicionarà en el buit existent a la gamma de la marca entre els CR-V (SUV familiar o segment SUV-D) i el més petit, HR-V (SUV urbà o segment SUV-B). El nou ZR-V serà, doncs, un SUV compacte del segment SUV-C, d’uns 4,5 metres de llarg, que buscarà competir amb els Nissan Qashqai o Volkswagen Tiguan, líders del mercat a nivell europeu.

Del nou Honda ZR-V només sabem que tindrà una mecànica híbrida de sèrie, ja que farà servir el sistema e:HEV, i que oferirà potències de 131 o 184 CV, seguint les mecàniques híbrides que ja fan servir altres models de la marca japonesa. Encara no en sabem, però, el preu ni l'aspecte definitiu, ja que les primeres fotos oficials corresponen al model ZR-V que Honda vendrà a la Xina, que no serà exactament igual al model que finalment es comercialitzi al Vell Continent o als Estats Units.

El nou ZR-V serà un pas més en el full de ruta d’Honda cap a una electrificació total de la seva gamma, ja que el seu objectiu és que a finals d’aquest 2022 els seus concessionaris ja no venguin cap model dièsel o gasolina, i que totes les seves vendes de cotxes nous corresponguin a versions electrificades o elèctrics purs.

stats