Esportius
Motor Novetats 17/08/2018

Hennessey porta el Ford Mustang fins als 820 cavalls

El preparador texà llança una edició commemorativa amb una evolució radical del mític model

Ara Motor
2 min
Hennessey eleva el Mustang fins els 820 cavalls

Hennessey Performance és una empresa de preparació i modificació d’automòbils d’alt rendiment amb seu a la petita localitat de Sealy, als afores de Houston, a l’estat nord-americà de Texas. Fundada l’any 1991, Hennessey ha crescut exponencialment fins a fer-se un nom entre els millors preparadors del món, i això li ha servit per arribar a les 10.000 unitats.

Per celebrar aquesta efemèride els texans han escollit fer una edició especial de tan sols 19 unitats del Ford Mustang, probablement el cotxe americà per excel·lència, i han modificat i convertit aquest ‘muscle car’ en un autèntic monstre de l’asfalt.

Hennessey Mustang Heritage Edition

Hennessey ha modificat el motor de vuit cilindres en V (V8) de cinc litres de cubicatge del Mustang fins a portar-lo a oferir 820 CV de potència i un parell màxim de 918 Nm a tan sols 4.500 rpm, sense haver de recórrer al turbo i mantenint el so pur del V8 atmosfèric de Ford.

A banda de la millora mecànica, les 19 unitats del Mustang Heritage Edition (Hennessey l’ha batejat amb aquest nom) els texans també personalitzaran l’estètica, els elements estructurals i la posada a punt del mite nord-americà amb unes noves llandes de 20 polzades, una suspensió esportiva rebaixada amb amortidors específics, neumàtics Michelin Pilot Sport Cup 2, una cua d’escapament d’acer inoxidable i diversos elements de fibra de carboni per reduir el pes final de l’aparell.

Hennessey Mustang Heritage Edition

Les modificacions de Hennessey fan que el Mustang Heritage Edition acceleri de 0 a 100 en 3,3 segons i arribi a una velocitat punta de 322 km/h. A més, les 19 unitats commemoratives no tenen un preu especialment desorbitat si el comparem amb els d'altres preparadors europeus amb potències equivalents. I és que cada unitat del Mustang Heritage Edition costarà 89.950 dòlars, poc més d’uns 77.000 euros al canvi actual.

stats