Motos elèctriques
Motor  /  Novetats 12/02/2018

Harley-Davidson tindrà una moto elèctrica el 2019

La mítica marca nord-americana anuncia la seva primera moto elèctrica per a l’any vinent

Ara Motor
1 min
Harley-Davidson tindrà una moto elèctrica el 2019

Matthew Levatich, president de Harley-Davidson, ha confirmat que la llegendària marca nord-americana comercialitzarà una motocicleta totalment elèctrica durant els pròxims 18 mesos. Aquesta iniciativa, considerada gairebé un ultratge per a milers de puristes de la marca, respon a les necessitats comercials de la marca de Milwaukee –que arrossega diversos anys de davallada de volum de vendes de les seves motos–, així com a la voluntat d'obrir el seu producte a nous segments de la població.

Les noves motos elèctriques de Harley-Davidson no podran comptar amb el so que caracteritza les seves motocicletes convencionals, però aquesta estratègia també s’inscriu en la necessitat de netejar la imatge de la marca, força malmesa després d’un nou escàndol de les emissions contaminants que la va afectar.

De fet, Harley-Davidson ja va presentar fa un temps un prototip de motocicleta elèctrica anomenat LiveWire, que destacava per un disseny molt esportiu i un potent motor elèctric de 74 CV que li permetia accelerar de 0 a 100 en menys de 4 segons, i una autonomia real d’uns 100 quilòmetres.

Harley-Davidson LiveWire

La nova estratègia elèctrica de la marca és, per tant, una aposta per la continuïtat de la llegendària marca de Milwaukee en un mercat on les emissions i l'impacte mediambiental faran naufragar els fabricants tradicionals que no apostin per integrar vehicles eficients i ecològics a la seva gamma.

stats