Motos
Motor Novetats 14/05/2018

Harley Davidson Bucherer Blue Edition, la moto més cara de la història

La nova creació de Harley Davidson superarà el milió i mig d’euros

Ara Motor
1 min
Harley-Davidson Bucherer Blue Edition, la moto més cara de la història

El preparador de motocicletes Bündnerbike i els rellotgers artesans Bucherer s’han associat amb Harley Davidson per crear la Bucherer Blue Edition, una moto preparada a mà que té un preu que supera el milió i mig d’euros.

Harley-Davidson Bucherer Blue Edition

Què la fa tan especial? La Bucherer Blue Edition es basa en una Harley Davidson Softail Slim S, però en modifica pràcticament tots els aspectes. El fre, la palanca de l’embragatge i les vàlvules de l’accelerador utilitzen una xapa banyada en or pur, i la carrosseria conté 360 diamants que li confereixen un aspecte únic i especial.

El color blau de la carrosseria s’ha elaborat gràcies a sis capes de pintura específica, disposa d’unes llantes especials fetes a mà i s’ha col·locat un rellotge Patravi TravelTec II sobre el dipòsit. En total han fet falta més de 2.500 hores de treball d’obrers qualificats de les tres companyies per fer néixer aquesta joia de dues rodes.

Desgraciadament, aquesta moto tan espectacular difícilment circularà pels carrers, sinó que es convertirà en un estrany objecte de col·leccionisme i en un exercici de publicitat magnífic per al fabricant de rellotges i per a la seva nova línia de producte.

stats