Novetats
Motor  /  Novetats 23/12/2016

El nou Golf R arriba als 310 CV

El compacte més esportiu de Wolfsburg segueix un pas per davant del León Cupra

Ara Motor
1 min
El nou Golf R arriba als 310 cavalls

La pròxima generació del Volkswagen Golf ja es va presentar fa uns mesos (tot i que no deixa de ser una actualització estètica de la generació actual), i ara li toca els torn als models R, indicatius de la versió més picant de la gamma.

Si fins ara els Golf R arribaven als 300 CV del motor 2.0 TSI de quatre cilindres, la xifra augmenta fins als 310 i deixa enrere la nova generació del León Cupra, que tal com vam informar en exclusiva arribarà als 300 CV.

Volkswagen Golf 2017

A diferència del compacte català, el model de Wolfsburg anirà acompanyat de la tracció integral 4 Motion en tots els acabats (en el cas del León, de tracció total només en disposarà la variant familiar ST). El que sí que podran escollir els clients és si volen equipar-lo amb una caixa de canvis manual o la caixa automatitzada DSG.

Tot i que els preus al nostre país no han estat fixats de forma definitiva, podem avançar que el nou Golf R, disponible a mitjans del 2017, oscil·larà entre els 40.000 € de les versions de tres portes fins als pràcticament 45.000 € de les versions Variant (familiars).

stats