Novetats
Ara Motor

Les noves furgonetes elèctriques de Nissan ja han sortit de la Zona Franca

Les noves e-NV200, amb més autonomia, ja surten de la planta de la Zona Franca de Nissan a Barcelona

Les primeres furgonetes elèctriques de Nissan / NISSAN Zoom

Ja fa quatre anys que Nissan fabrica la furgoneta elèctrica e-NV200 a la planta de la Zona Franca per abastir la demanda mundial d’aquest vehicle, líder mundial en el seu segment. Ara Nissan ha actualitzat la furgoneta elèctrica amb una nova bateria de 40 kWh, que permet una millora substancial de l'autonomia, que ara arriba als 280 quilòmetres.

Avui han sortit de la línia de muntatge de la Zona Franca les primeres e-NV200 amb el nou paquet de bateries de 40 kWh, per cobrir les més de 4.600 comandes que ha rebut la nova furgoneta elèctrica provinents majoritàriament d’Europa, el Japó i Hong Kong.

Amb una autonomia d’ús millorada, Nissan espera que la seva e-NV200 esdevingui més atractiva per als potencials clients d’aquesta furgoneta elèctrica, gràcies a la seva capacitat de càrrega i la comoditat del seu canvi automàtic de tipus CVT (variador continu, com el d’un escúter).

Segons afirma Alan Johnson, vicepresident de Nissan Iberia, la nova e-NV200 “ajudarà a convertir Barcelona en un referent mundial en la fabricació de vehicles elèctrics”, alhora que pot ajudar a crear un ecosistema al voltant de la fabricació de vehicles elèctrics a la capital catalana en el context del programa de Mobilitat Intel·ligent de la marca, que vol ajuntar la sostenibilitat mediambiental amb les solucions de conducció del segle XXI.