Novetats
Motor  /  Novetats 09/05/2018

Furgoneta o monovolum? Opel Combo Life, dos en un

El nou vehicle d’Opel respon a les necessitats reals d’espai de les famílies nombroses, persones amb mascota, treballadors autònoms i joves esportistes

Ara Motor
2 min
Forgoneta o monovolum? Opel Combo Life, dos en un

La major part de famílies del nostre país opten per comprar un SUV urbà o compacte per resoldre les seves necessitats de mobilitat. Els totcamins són alts i estan de moda, però encara no milloren les possibilitats de modularitat i espai dels monovolums clàssics, un segment en retrocés al nostre mercat.

Opel s’ha atrevit a comercialitzar un nou producte en un segment pràcticament desaparegut: els monovolums-furgonetes de mida compacta. El nou Combo Life suma les virtuts d’un cotxe compacte (mobilitat i agilitat urbana) amb la capacitat de càrrega d’una furgoneta convencional i la modularitat (amb tres seients individuals a les places posteriors) d’un monovolum.

Opel Combo Life

A aquesta practicitat, útil per transportar tres cadiretes infantils, bicicletes, planxes de surf i eines de treball, obre el ventall de clients potencials d’un vehicle que, convé dir-ho, suma un disseny prou atractiu, amb un frontal heretat dels Mokka i Crossland X amb fars led i una gran calandra amb diversos detalls cromats, i una part posterior totalment recta que n'augmenta la capacitat de càrrega.

La Combo Life estàndard arriba als 4,4 metres de llargada, però Opel també en comercialitza una versió XXL que arriba als 4,75 litres. Si la versió convencional ofereix una capacitat de maleter de 597 L (ampliable als 2.196 en cas d’abatre els tres seients individuals posteriors), la versió XXL ofereix un maleter de 850 L i supera els 3 metres de longitud en cas d’abatre els seients posteriors, una mida suficient per encabir-hi una planxa de surf, per exemple.

Opel Combo Life

Aquest vehicle no renuncia a diversos elements de confort com el sostre panoràmic opcional o el volant de cuir i els seients davanters amb calefacció, o elements de seguretat com els avisadors de canvi de carril, assistent de proximitat lateral, càmera posterior i assistent d’aparcament, sistema de detecció de vianants o objectes amb frenada automàtica, control de creuer amb adaptació de velocitat o alerta de fatiga del conductor.

A tot aquest arsenal tecnològic de seguretat i confort cal sumar-hi una pantalla central de 8 polzades, entrada USB, un selector de modes de conducció i fins tot un ‘head-up display’ que ens proporciona informació sense haver de desviar la vista de l’asfalt.

Opel Combo Life

Mecànicament, Opel ofereix un motor de gasolina amb potències de 110 i 130 CV associat a un canvi manual de sis velocitats o una caixa automàtica de vuit relacions, i un motor dièsel amb potències de 75, 100 o 130 CV associat a les mateixes caixes de canvis.

El nou Opel Combo Life arribarà al mercat el mes de setembre vinent a un preu encara per confirmar, però que les primeres informacions apunten que oscil·larà entre els 15.000 i els 22.000 euros.

stats