Furgoneta
Motor Novetats 17/03/2019

Ford Transit Sport: les furgonetes també volen ser esportives

La marca de l’oval presenta la versió més potent de la Transit Custom Sport, ara amb 185 CV de potència

Ara Motor
1 min
Ford Transit Sport: les furgonetes també volen ser esportives

Les furgonetes esportives no són una quimera. O com a mínim això pensa Ford, que acaba de presentar la Transit Custom Sport, amb un motor dièsel 2.0 EcoBlue de 185 CV, que completa la gamma de les ja existents Transit Courier Sport i Transit Connect Sport amb motor dièsel 1.5 TDCi de 100 i 120 CV respectivament.

La variant Transit Sport (en nivell Custom, Courier o Connect) és una versió esportiva que es vol diferenciar de la resta de la gamma Transit amb alguns detalls estètics com les franges longitudinals de color negre i altres detalls com les motllures de color platejat.

Ford Transit Sport

La versió més potent, la Transit Custom Sport, associarà el motor dièsel de 185 CV i 415 Nm de parell a un canvi manual o automàtic de sis relacions, llandes de 18 polzades i diverses motllures exteriors que el diferencien de la resta de la gamma. A més a més, disposa de diversos detalls tecnològics i de seguretat de primer ordre, com ara els assistents d’aparcament o el control de velocitat adaptatiu, entre d'altres. Aquesta versió incorpora també el sistema d’infoentreteniment i gestió SYNC 3 i el nou mòdem FordPass Connect, que permet que la furgoneta més potent de la marca americana estigui sempre connectada.

Les altres dues versions, anomenades Transit Connect Sport i Transit Courier Sport, també utilitzen alguns detalls estètics específics exteriors i uns nous seients de tall esportiu, per bé que en tots dos casos només es pot associar a un canvi manual de sis relacions.

stats