SUV elèctric
Motor Novetats 25/01/2019

Ford tindrà un SUV elèctric inspirat en el Mustang

La marca nord-americana estrenarà el seu totcamí elèctric inspirat en el Mustang a finals d’any, i tindrà una autonomia de més de 483 quilòmetres

Ara Motor
1 min
Ford tindrà un SUV elèctric inspirat en el Mustang

El Mustang és una llegenda de l’automoció. No debades el ‘Muscle Car’ de Ford és l’esportiu més venut de la història, i el símbol de tot un país a aquesta banda de l’Atlàntic. La marca de l’oval ha volgut aprofitar la història del Mustang per al seu futur SUV elèctric, que es presentarà aquest 2019.

El SUV elèctric inspirat en el Mustang tindrà una autonomia igual o superior als 483 quilòmetres, i estrenarà diversos sistemes de conducció autònoma com els que està desenvolupant amb empreses com Google als Estats Units.

A més a més, les primeres informacions apunten que el SUV elèctric tindrà una potència de més de 400 CV, tot i que encara no hi ha quòrum sobre si aquest serà un model de tracció davantera o integral.

Estèticament, els dissenyadors de Ford han definit el vehicle com “un Mustang de quatre portes elèctric i amb una carrosseria SUV”, detalls que han fet créixer l’expectació dels milions de seguidors del Mustang a tot el planeta.

Aquest totcamí ecològic s’anomenarà Mach 1, un nom que en el passat havia distingit les versions més esportives del Mustang. Tota una declaració d’intencions que té en el punt de mira el Tesla Model X 100D.

stats