Muscle car
Motor  /  Novetats 21/01/2017

Ford Mustang 2018, la llegenda es manté en plena forma

El mite nord-americà es reinventa per mantenir-se a l'avantguarda del disseny i l'esportivitat del món del motor

Ara Motor
2 min
Ford Mustang 2018, la llegenda es manté en plena forma

El Ford Mustang és una de les icones de la indústria del motor dels Estats Units. Ford ha decidit actualitzar el seu 'muscle car' de cara al 2018 amb l'aparició d'una nova generació del model més icònic del fabricant nord-americà.

Estèticament, el nou Mustang estrena una calandra, entrades d'aire inferiors i grups òptics davanters que li atorguen una imatge encara més dinàmica i esportiva que la generació precedent. Pel que fa a la zona posterior, el Mustang presenta pocs canvis estètics per afegir a una imatge gairebé perfecte.

Vista posterior Mustang 2018

A més, el fet de ser dos centímetres més baix fa que el Mustang conservi l'esperit esportiu i juvenil que el caracteritza. Pel que fa als interiors, el Mustang presentarà un nou quadre d'instruments digitalitzat i un nou sistema d'assistència a la conducció anomenat Pre-Collision Assist amb detecció de proximitat d'altres vehicles, vianants o objectes.

On el Mustang 2018 sí que experimentarà una autèntica revolució és en l'apartat mecànic, amb la desaparició del motor V6 de benzina que ha equipat fins ara. A partir del 2018, el Mustang només oferirà un motor de quatre cilindres en línia EcoBoost de 2,3 litres de cilindrada –enfocat al mercat europeu– i un potent V8 atmosfèric de 5 litres de cilindrada per a la versió GT.

El frontal canvia per mantenir una imatge poderosa

En totes dues motoritzacions, el Mustang seguirà podent equipar un canvi manual de sis velocitats i doble embragatge o un automàtic de 10 marxes. Per acabar, la versió GT podrà equipar uns amortidors magneteorològics que milloren l'estabilitat i el pas per revolt del vehicle.

Ford encara no ha revelat els preus de la nova generació del Mustang per als Estats Units ni per al Vell Continent.

stats