"Restyling"
Motor Novetats 07/09/2017

El nou Ford EcoSport serà més segur i tecnològic

La marca de l’oval actualitza el seu petit totcamí

Ara Motor
2 min
El nou Ford Ecosport serà més segur i tecnològic

A finals d’aquest 2017 arribarà el 'restyling' de l’EcoSport, el petit SUV de Ford amb dues grans novetats tecnològiques i mecàniques, més enllà dels retocs estètics habituals en les actualitzacions de mitja vida comercial.

Potser la novetat més cridanera que incorpora el nou model és el sistema de tracció integral intel·ligent que optimitza la tracció del cotxe en qualsevol situació de conducció d’escassa adherència com ara asfalt moll, neu, conducció fora d'asfalt o fins i tot petites plaques de gel. Aquest sistema reparteix el parell sempre a la roda o rodes que més necessitat de tracció tenen en un moment determinat independentment de sobre quin eix estiguin.

El nou Ford Ecosport serà més segur i tecnològic

L’altra gran novetat de l’EcoSport és l’aparició d’un nou motor dièsel 1.5 EcoBlue amb 125 CV de potència, a banda de les opcions fins ara presents a la gamma, que inclouen tres motors dièsel i quatre de gasolina amb potències compreses entre 100 i 140 CV i amb la possibilitat d’associar-los amb canvi manual o automàtic, en tots dos casos de sis velocitats.

EcoSport 2017

Estèticament, el 'restyling' de l’EcoSport obre la porta a noves possibilitats de personalització estètica, com ara un flamant paquet estètic ST-Line o la possibilitat de pintar el sostre de la carrosseria d’un color diferent del de la resta del vehicle, seguint el camí del Renault Captur i del Seat Arona, grans rivals en aquest segment.

Interiors EcoSport

Pel que fa a l’equipament tecnològic, l’EcoSport comptarà amb un sistema d’infoentreteniment compatible amb Android Auto i Apple Car Play i una pantalla tàctil de 6,5 o de 8 polzades, a banda de la càmera de visió posterior, l'avisador de punts cecs o els controls d’estabilitat ja presents a l’actual generació.

stats