Prototip
Motor Novetats 03/02/2017

Fittipaldi i Pininfarina s'associen per crear un nou superesportiu

El llegendari pilot brasiler i l'estudi de disseny italià preparen un prototip pel Saló de Ginebra

Ara Motor
1 min
Fittipaldi i Pinifarina s'associen per crear un nou superesportiu

En Emerson Fittipaldi va ser un dels millors pilots de Fórmula 1 dels anys 70 del segle passat, i fins tot va proclamar-se dos cops campió del món al volant d'un Lotus (1972) i un McLaren (1974). Després del seu pas per les dues emblemàtiques escuderies britàniques Fittipaldi va crear el seu propi equip, que va competir fins al 1982.

Allunyat dels circuits, Fittipaldi prepara ara l'assalt als superesportius de la mà de Pininfarina amb un prototip anomenat EF7 Vision Gran Turismo, un concept car creat per formar part de l'univers digital del videojoc Gran Turismo de Polyphony Digital.

El model que Fittipaldi Motors i Pininfarina presentarà a Ginebra no necessàriament hauria de veure mai la llum, sobretot tenint en compte les dificultats econòmiques de l'antic campió del món de Fórmula 1.Segons explica Pininfarina a la seva pàgina web, el paper de Fittipaldi s'ha limitat a "aplicar els seus coneixements per crear una nova experiència de conducció".

Amb tot, el prototip no deixa de ser un projecte interessant i ens avançarà el nou llenguatge estètic de Pininfarina, ara que Ferrari ja no li encarrega el disseny de les seves carrosseries.

stats