SUV elèctric
Motor Novetats 12/02/2022

Fisker Ocean, el SUV elèctric que s’estrenarà a Barcelona

El totcamí de zero emissions de Fisker serà presentat al Mobile World Congress, a Barcelona, a finals de mes i arribarà als 440 quilòmetres d’autonomia

1 min
Fisker Ocean

Fisker ja anunciat la data i el lloc de la presentació internacional del Fisker Ocean, el seu primer SUV elèctric amb 440 quilòmetres d’autonomia i que costarà uns 40.000 euros. Aquest totcamí de zero emissions es presentarà oficialment el 28 de febrer a Barcelona coincidint amb el Mobile World Congress. 

El Fisker Ocean és un vehicle de dimensions familiars, i de moment només es pot encarregar a alguns mercats (entre els quals no figura l’espanyol) a un preu base de 41.900 euros, descomptes institucionals i ajudes diverses a banda. Amb 4,78 metres de llarg, 1,99 d’ample i 1,63 d’alt, aquest SUV nord-americà vol convertir-se en l’alternativa als actuals Ford Mustang Mach-E, Volkswagen ID.4 o Tesla Model Y, entre d'altres.

Tot i que Fisker és una marca nord-americana amb seu a Califòrnia, l’Ocean es fabricarà a la ciutat de Graz, a Àustria, a les instal·lacions dels especialistes Magna Steyr, que ja fa molts anys que preparen i fabriquen models especials de diverses marques, com ara el mític Classe G de Mercedes-Benz, o els BMW Z4 i Toyota Supra, entre d'altres.

Aquest SUV elèctric serà una autèntica multinacional amb rodes, ja que les bateries del cotxe les fabricarà l’especialista xinès CATL, i els models bàsics tindran una autonomia d’uns 440 quilòmetres. El motor elèctric, per la seva banda, arribarà als 279 CV en les versions bàsiques i alimentarà les rodes posteriors. Per sobre del model d’accés hi haurà dues versions més amb dos motors i tracció integral, amb potències de 547 i 558 CV respectivament, i autonomies en mode elèctric de fins a 630 quilòmetres.

stats