Novetats
Motor Novetats 30/08/2018

Fiat rejoveneix el 500X

La marca torinesa actualitza el disseny i l’oferta mecànica del seu totcamí urbà

Ara Motor
2 min
Fiat rejoveneix el 500X

El 500X és un dels grans èxits de Fiat i una de les claus del ressorgiment comercial de la marca italiana durant els últims anys. Ara els piemontesos actualitzen la seva estètica amb uns nous fars led (un 20% més potents que els anteriors de xenó), noves llandes de 16, 17 o 18 polzades i nous colors disponibles de carrosseria.

Nou 500X

En els interiors el 500X estrena un nou volant més elegant i ergonòmic i una nova pantalla central del quadre de comandaments de 3,5 polzades, i un nou sistema d’infoentreteniment Uconnect HD de segona generació que interacciona amb la pantalla central de 7 polzades. A més a més, el nou 500X es podrà personalitzar més amb nous accessoris del preparador Mopar.

Interior nou 500X

El SUV italià inclou de sistema de reconeixement de senyals, sensor de canvi de carril i alerta de velocitat màxima de sèrie, i disposa com a opcions del control de distància de seguretat i de l’assistent de frenada d’emergència.

500X Cross

Fiant mantindrà els mateixos tres nivells o versions del 500X, anomenades City Cross, Urban i Cross. La versió Urban manté una estètica més urbana i tracció davantera, mentre que la versió Cross és l’opció més cara i incorpora defenses i protectors de plàstic per fer escapades fora de l’asfalt i tracció integral. L'última versió City Cross és un punt intermedi entre les versions urbana i campera, amb una estètica més ‘crossover’.

Nous 500X 'Urban' i 'Cross'

La gran novetat mecànica és el nou motor gasolina 1.0 de tres cilindres i 120 CV de potència associat a una caixa de canvis manual de sis relacions. L’oferta mecànica de gasolina del 500X es completa amb un motor 1.3 de quatre cilindres i 150 CV associat a una caixa automàtica DCT de sis velocitats i un motor atmosfèric 1.6 de 110 CV associat a una caixa manual.

El 500X encara no abandona el dièsel, i ofereix uns motors MultiJet 1.3, 1.6 i 2.0 amb potències de 95, 120 i 150 CV, respectivament. Tots els motors dièsel s’han actualitzat per complir la nova normativa mediambiental Euro6.

stats