Nou Ferrari
Motor 24/05/2018

Ferrari SP38, una obra d’art sobre rodes

Els de Maranello preparen un prototip anomenat SP38 per exhibir-lo al concurs d’elegància Villa d'Este, a Milà

Ara Motor
1 min
Ferrari SP38, una obra d’art sobre rodes

Ja fa uns anys que Ferrari no utilitza les carrosseries de Pininfarina per vestir els seus models, però els dissenyadors del Ferrari Design Center segueixen inspirant-se en els models històrics de la marca per crear nous prototips, com en el cas del nou SP38.

Ferrari SP38

Aquest model únic, que ja s'ha venut a un dels clients més exclusius de Ferrari de qui no se'n sap el nom, s’inspira en el disseny del Ferrari F40, un dels millors ‘Cavallinos’ de tota la història de la marca italiana.

Ferrari SP38

Basat en la plataforma i l'estructura del 488 GTB, amb el qual comparteix motor (V8 de 670 CV) i tots els elements mecànics, el nou SP38 destaca per un disseny futurista i agressiu, amb uns grups òptics afilats i estilitzats que aporten personalitat i esportivitat a un conjunt dominat per les defenses i els espòilers davanters, les llandes en forma d’estrella i el difusor posterior de fibra de carboni.

Ferrari SP38

La caiguda del muntant posterior sobre el motor central és la part que més evoca el llegendari F40, amb una coberta del motor formada per travessers o brànquies que mariden amb l’aleró posterior, perfectament integrada amb la resta de la carrosseria.

Què és un ‘one-off’?

Els ‘one-off’ són cotxes únics, fabricats artesanalment per cobrir la demanda d’un client que demana un model diferent i exclusiu.

stats