Clàssics elèctrics
Motor 12/03/2019

Una empresa gallega ressuscita el 600 en format elèctric

Little Electric Cars, una empresa amb seu a Pontevedra especialitzada en vehicles elèctrics, presenta una versió totalment elèctrica del 600

Ara Motor
1 min
Una empresa gallega ressuscita el 600 en format elèctric

S’anomenarà e600 i serà presentat d'aquí poques setmanes al Motortec que tindrà lloc a la fira Ifema de Madrid entre el 13 i el 16 de març. L’e600 és en realitat un 600 clàssic reconvertit en un cotxe elèctric del segle XXI, maridant una carrosseria original restaurada amb un sistema de propulsió totalment elèctric.

L’empresa que presentarà el cotxe, Little Electric Cars, està situada a Pontevedra i és una filial de la també gallega Movelco i la vallesana Recalvi, una empresa especialitzada en recanvis de vehicles.

Aquest e600 és un prototip que vol demostrar les possibilitats i capacitats de l’empesa gallega, i que espera poder oferir un catàleg en què figurin diversos models clàssics amb possibilitats de conversió en vehicles elèctrics. Ara bé, l’empresa només convertirà clàssics en cotxes elèctrics sota demanda, a un preu encara per determinar.

L’empresa obrirà les comandes i encàrrecs de fabricació i conversió dels e600 a partir del mes d’abril, quan hagi enllestit tots els permisos i llicències de modificació i fabricació del mític model català, els drets del qual no pertanyen a Seat ni Volkswagen sinó a Fiat, matriu de Seat en el moment en què el 600 es va fabricar.

stats