Berlines de luxe
Motor Novetats 19/05/2018

DS 8, el francès que vol plantar cara a l’hegemonia teutona

El futur DS 8 vol disputar el tron del segment de les berlines de representació als BMW Sèrie 5, Mercedes Classe E i Audi A6

Novetats
1 min
DS 8, el francès que vol plantar cara a l’hegemonia teutona

La filial de luxe DS –integrada al grup Peugeot Citroën– farà realitat el nou DS 8 l’any 2020. Aquesta berlina de representació i de luxe disposarà d’un disseny espectacular, elegant i futurista que marida l’herència estilística dels DS originals amb la caiguda cupè sobre el maleter de les berlines contemporànies.

Les primeres fonts apunten que el DS 8 utilitzarà una mecànica híbrida endollable que sumarà una potència total combinada de 300 CV de potència amb un mode de conducció totalment elèctric i una autonomia d’ús real superior als 50 quilòmetres.

Basat en la plataforma EMP2 (la mateixa que utilitza el nou Peugeot 508, per exemple), el futur DS 8 podrà disposar de motors de combustió de quatre cilindres dièsel (2.0 BlueHDI) i gasolina (1.6 PureTech), tot i que no utilitzarà un esquema de tracció integral si no que apostarà per una plataforma de tracció davantera.

Nota: la foto es correspon al DS prototip número 9, disseny sobre el qual es basa el llenguatge estètic del futur DS 8

stats