Presentació
Motor 23/11/2017

Descobrint els nous BMW X3 i Sèrie 6 GT

Assistim a l’acte de presentació del nou totcamí i la variant cupè de luxe de la marca bavaresa a Barcelona

Ara Motor
3 min
Descobrint els nous BMW X3 i Sèrie 6 GT

Atrevits, elegants i innovadors. BMW va presentar ahir oficialment els nous X3 i Sèrie 6 GT a Barcelona, dos models que volen fer-se un lloc dins dels seus segments i convertir-se en referents tecnològics, dinàmics i, fins i tot, ecològics.

Nou X3

El nou BMW X3 és una actualització estètica, tecnològica i mecànica del totcamí mitjà dels bavaresos, que segueix els principis de disseny estètics iniciats pel seu germà petit, l’X1. Amb un frontal agressiu, dominat pels icònics dos ronyons de la calandra i els grups òptics LED allargats, el nou X3 esdevé més atractiu i fins i tot millora el seu coeficient aerodinàmic, cosa que repercuteix positivament en els consums de combustible.

Nou X3

A més, aquest nou X3 manté els motors dièsel i gasolina que ofertava fins ara, amb potències compreses entre els 190 i els 320 CV, associats a canvis manuals o automàtics -les versions superiors sempre van associades a canvis automàtics ZF de 8 relacions- i sistemes de tracció posterior o integral xDrive.

Detall motor X3

BMW inclou també dues versions híbrides, anomenades X3 xDrive30e iPerformance i X3 xDrive40e iPerformance, amb potències de 252 i 326 CV, canvi automàtic i sistema de tracció integral.

Interiors X3

Preus: de 51.000 a 70.500 euros.

Nou Sèrie 6 GT

El nou Sèrie 6 GT és, molt possiblement, l’ànima de qualsevol festa de presentació. Aquesta versió cupè de la Sèrie 5 recupera un nom, el de la Sèrie 6, de molt bon record per als aficionats de la marca de Munic. Aquest nou model és més lleuger (150 quilos), disposa de suspensió pneumàtica de sèrie i supera els 5 metres de llarg i 1,9 d’ample. Gràcies a aquestes mesures, el nou Sèrie 6 GT ofereix una capacitat de maleter de 610 litres, més que suficients per a un ús habitual.

Sèrie 6 GT, elegant i dinàmic

El nou Sèrie 6 GT utilitza la mateixa plataforma, elements mecànics i components que la Sèrie 5, i, d’entrada, BMW ofereix els models gasolina 630i -amb motor de quatre cilindres i 258 CV- i 640i -aquest, amb motor de sis cilindres en línia i 340 CV-. Pel que fa a mecàniques dièsel, BMW comercialitzarà el 630d, amb motor de sis cilindres i 265 CV de potència. Les versions 640i i 630d es podran associar al sistema de tracció integral xDrive, i totes les versions s’equiparan amb un canvi automatitzat ZF de vuit velocitats.

Detall interiors i cockpit digital Sèrie 6 GT

En el camp tecnològic i de seguretat, el nou Sèrie 6 GT destaca pel sistema On-Street Parking, que ens informarà d'on hi ha espais disponibles per aparcar; seients amb funció de massatge; sistema multimèdia iDrive amb pantalla tàctil de 10 polzades; un Head-up Display un 7% més gran, i un sistema de control remot que permet aparcar el cotxe en espais reduïts a certa distància del cotxe.

Sèrie 6 GT

Preus: de 68.000 a 83.000 euros.

stats