Nou SUV
Motor Novetats 19/01/2022

Dacia Duster Extreme: un SUV amb tot per 20.000 euros

La marca romanesa llança una nova edició limitada amb diversos detalls específics i un equipament més que complet per 20.000 euros

2 min
DACIA Duster Extreme

Ja fa anys que el Dacia Duster és un dels cotxes més venuts al nostre país. Les seves qualitats fora de l’asfalt i el seu preu –ja no tan baix però encara raonable i assequible per a la majoria de butxaques– l’han convertit en un dels totcamins de moda. Ara arriba una nova edició limitada del Duster anomenada Extreme, que ofereix més que mai per un preu més o menys ajustat.

El Dacia Duster Extreme pren la base tecnològica, mecànica i d’equipament de l’acabat Prestige i hi afegeix detalls estètics com ara les barres del sostre, noves proteccions dels baixos i passos de roda, noves llandes de 17 polzades, nous protectors dels retrovisors, detalls de color taronja a la calandra i fins i tot un nou color per a la carrosseria anomenat Gris Urban.

Els interiors de la versió Extreme destaquen per detalls en els entapissats, les manetes de les portes i sortides de ventilació de color taronja i un equipament tecnològic de sèrie més que complet. De fet, aquest Duster Extreme disposa de sèrie d’elements com ara la càmera posterior, detector d’angles morts, regulador de velocitat, sensors d’aparcament, dues entrades o ports USB, pantalla tàctil de 8 polzades amb el sistema d’infoentreteniment Media Nav Evolution amb MirrorLink o replicació i connectivitat amb el nostre telèfon mòbil.

Pel que fa als preus, Dacia ofereix el Duster Extreme amb motor gasolina de 130 CV i canvi manual de sis relacions per 20.000 euros, mentre que la versió amb motor gasolina de 150 CV i canvi automàtic arriba als 21.900 euros i la versió 4x4 amb motor dièsel i canvi manual arriba als 22.800 euros. Tots aquests preus, però, són de compra al comptat, i no inclouen els diversos descomptes promocionals o per finançament del vehicle. 

En aquest rang de preus, el Dacia Duster Extreme consolida la seva oferta com un dels cotxes més competitius ara mateix al mercat, ja que esdevé una mica més econòmic que el Seat Arona gasolina de 95 CV i acabat Reference o que el Citroën C3 Aircross amb motor gasolina de 110 CV i acabat Feel. Altres opcions del segment SUV-B com el Kia Stonic, el Kia Niro o el Nissan Juke també ofereixen preus similars i fins i tot mecàniques híbrides convencionals o HEV –cas del Niro– però amb un equipament inferior al del Duster Extreme.

stats