Nous models
Motor 15/02/2019

Cupra avança la primera foto oficial del nou Terramar

El nou ‘crossover’ de la marca, que probablement s’anomenarà Terramar, es presentarà el 22 de febrer

Ara Motor
1 min
Cupra avança la primera foto oficial del nou Terramar

La data de presentació del nou ‘crossover’ de Cupra, que nosaltres anomenem Terramar, serà divendres vinent, 22 de febrer, just quan la nova marca catalana celebrarà el seu primer aniversari de vida.

Segons Wayne Griffiths, conseller delegat de Cupra, el nou prototip de la marca “sintetitza els valors de Cupra; és un cotxe especial, exclusiu, amb un disseny espectacular i escultural i unes grans prestacions que transmet l'energia present a la marca".

Els comunicats de la marca anuncien també un disseny espectacular i esportiu, que sabrà maridar les millors virtuts dels cotxes convencionals i els totcamins. Aquest serà el segon cotxe de la marca, després del Cupra Ateca que ja vam poder provar fa algunes setmanes, però serà el primer model que estrenarà Cupra.

El nou ‘crossover’ que nosaltres anomenem Terramar tindrà uns 300 CV de potència associats a un sistema de tracció integral 4Drive i un canvi automàtic DSG, i estrenarà la plataforma del nou León. De fet, aquest model serà l’encarregat d’omplir el buit que fins ara ocupava el León X-perience, la variant més aventurera del compacte català.

La primera imatge oficial mostra el disseny de la part posterior del cotxe, amb uns grups òptics units transversalment per una estreta línia led, molt similar a la solució estètica que estrenava el nou Seat Tarraco fa poc més de tres mesos.

stats