Furgoneta elèctrica
Motor Novetats 22/03/2017

E-Berlingo, Citroën crea la seva primera furgoneta elèctrica amb 170 quilòmetres d'autonomia

La marca francesa vol omplir l'espai dels models elèctrics enfocats a un client professional i/o familiar

Ara Motor
2 min
Citroën E-Berlingo la primera furgoneta elèctrica amb 170 quilòmetres d'autonomia

Citroën ja està fabricant la seva primera furgoneta elèctrica a la planta de producció a Vigo. La nova E-Berlingo Multispace és una furgoneta (o monovolum) 100% elèctrica i amb una autonomia real de 170 quilòmetres, cosa que la fa realment pràctica per a un ús professional –i fins i tot familiar– urbà i semiurbà.

Les bateries de la Citroën E-Berlingo se situen sota els seients posteriors (per optimitzar la capacitat de carrega) i es poden recarregar en punts de recàrrega ràpida al 50% de la seva capacitat (uns 75 quilòmetres d'autonomia) en tan sols quinze minuts, o fins a un 80% en mitja hora. En un punt domèstic, la nova E-Berlingo es recarrega totalment en unes vuit hores.

E-Berlingo

El motor elèctric del Citroën E-Berlingo arriba als 67 cavalls de potència i 200 newtons per metre de parell, i té una garantia de 5 anys o 50.000 quilòmetres.

Pantalla tàctil de set polzades

La nova furgoneta elèctrica sorprèn també pel seu equipament tecnològic, ja que inclou la possibilitat d'accionar el climatitzador amb el nostre 'smartphone' abans d'agafar el vehicle, o disposar d'informació, com la bateria restant, al nostre dispositiu mòbil. També inclou ajudes a la conducció, com limitadors de velocitat, càmera de visió posterior, pantalla tàctil de set polzades i compatibilitat amb dispositius Android i iOS.

Maleter E-Berlingo

Però més enllà de la càrrega tecnològica i la seva mecànica ecològica, el nou Citroën E-Berlingo és una furgoneta-monovolum de cinc places reals i un maleter de 675 litres ampliable als 3.000 litres en cas d'abatre els seients posteriors.

stats