Vídeo
Ara Motor

La camioneta elèctrica de Tesla derrota la Ford F-150 en una prova d’arrossegament

La marca californiana vol demostrar la capacitat i la potència de la seva pickup elèctrica en un vídeo publicat a les xarxes socials

La camioneta elèctrica de Tesla derrota la Ford F-150 en una prova d’arrossegament / TOUTUBE Zoom

Fa quaranta-un anys que la camioneta F-150 de Ford és el cotxe més venut dels Estats Units, i l’any passat fins i tot va ser el vehicle líder en vendes a tot el món, amb gairebé mig milió d’unitats venudes als cinc continents.

De fet, les camionetes o pickups són un símbol d’identitat dels Estats Units i part de la seva cultura popular. Conscient d’aquesta realitat social i cultural, el fundador i CEO de Tesla, el sud-africà Elon Musk, ha volgut publicar un vídeo a les xarxes socials on enfrontava el seu flamant Tesla Cybertruck amb una Ford F-150.

La prova en qüestió és un duel de potència en què els dos vehicles lligats amb una eslinga estiren en direccions oposades per veure quin dels dos és capaç d’arrossegar a l’altre. En el vídeo publicat es veu com la camioneta de Tesla derrota amb facilitat la camioneta de Ford.

Amb tot, el vídeo ha aixecat molta polseguera i polèmica a les xarxes socials, perquè no s’hi especifica quines versions s'enfronten (hi ha qui assegura que era la versió més potent del Cybertruck, amb tres motors, contra una versió bàsica de la F-150) ni quins neumàtics utilitza cada vehicle.

A més a més, el pes de la camioneta elèctrica és un factor més a tenir en compte en aquesta mena de proves, i convé recordar que la capacitat d'arrossegament de la Cybertruck més potent, amb tres motors elèctrics, supera les sis tones de pes.