Prototip
Motor Novetats 07/02/2017

C-Aircross, el SUV del futur segons Citroën

La marca francesa presentarà el prototip del seu totcamí compacte al Saló de Ginebra

Ara Motor
1 min
C-Aircross, el SUV del futur segons Citroën

El segment dels SUV compactes és cada dia més gran i llaminer pels grans fabricants. Conscients del gran potencial de creixement del segment, la francesa Citroën presentarà un prototip anomenat C-Aircross, que manté el llenguatge estètic iniciat pel C3 adaptat a un nou segment.

Vista posterior

El C-Aircross destaca per unes línies úniques i diferents i una atrevida aposta cromàtica, sumat a uns interiors diàfans i lluminosos que aporten una sensació d’espai i habitabilitat superiors a les mides reals del vehicle. A més, el disseny dels interiors busca també la màxima comoditat i experiència sensorial pels seus ocupants.

Interiors C-Aircross

Tecnològicament el C-Aircross també vol ser referent del segment, amb extres interessants com un sistema head-up display o una forta aposta tecnològica per la connectivitat i una gran pantalla central tàctil de dotze polzades.

Quadre comandaments

El nou C-Aircross es presentarà com prototip al Saló de Ginebra, i molt probablement la marca el portarà a producció d’aquí a uns mesos, amb un disseny final molt similar al presentat per aquest concept-car.

stats